INGREDIENTS
Xampinyons
All
Julivert
Cibulet
1 raig de brandi
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Tallem la part final del tronc i netegem els xampinyons. La millor manera és netejar-los amb un drap humit. Posem oli en una paella, afegim els xampinyons, escalfem a foc fort, tapem i esperem que es beguin l'aigua. Seguidament, afegim un all laminat i, quan comenci a agafar color, mullem amb un bon raig de brandi. Deixem que es redueixi el suc. Acabem incorporant julivert picat petit i servim calent.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta és en record del benvolgut Eduard Palau, del bloc "De plat en plat". Tal com deia l'Eduard els xampinyons saltats ens serveixen com una tapeta, una guarnició i els podem fer tot l'any.
Els podem fer sencers, laminats o a quarts. Si no són molt grossos us recomanem fer-los sencers.
RESULTAT
Uns xampinyons boníssims. Segur que repetireu .
Montse i Júlia