Xampinyons saltats

INGREDIENTS

Xampinyons
All
Julivert
Cibulet
1 raig de brandi
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Tallem la part final del tronc i netegem els xampinyons.  La millor manera  és netejar-los amb un drap humit. Posem oli en una paella, afegim els xampinyons, escalfem a foc fort, tapem i esperem que es beguin l'aigua. Seguidament, afegim un all laminat i, quan comenci a agafar color, mullem amb un bon raig de brandi. Deixem que es redueixi el suc. Acabem incorporant julivert picat petit i servim calent.

 

PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta és en record del benvolgut Eduard Palau, del bloc "De plat en plat".  Tal com deia l'Eduard els xampinyons saltats  ens serveixen com una tapeta, una guarnició i els podem fer tot l'any.
Els podem fer sencers, laminats o a quarts. Si no són molt grossos us recomanem fer-los sencers. 

RESULTAT
Uns xampinyons boníssims. Segur que repetireu .

 

Montse i Júlia