Garotes naturals

INGREDIENTS
Garotes 
Aigua de mar o aigua mineral amb força sal

PREPARACIÓ
Preparar les garotes naturals no té cap secret.
Agafem una garota amb les mans, amb compte per no punxar-nos.
Clavem les tisores dins de l'orifici de la boca i tallem la clova fent un cercle. 
Hem d'anar amb compte i tallar només la part de dalt, com si fos una tapa, així evitarem malmetre la part comestible.
Un cop oberta, la netegem amb aigua de mar i retirem la part fosca. No les netegem mai sota l'aixeta.
Un cop les tinguem totes ben polides, només amb la part vermella a l'interior, les posem a la safata on les servirem.
Es mengen crues amb una cullereta.

PER SABER-NE MÉS
Les garotes tenen un gust delicat, a mar.
Tal com veieu a la imatge n'hi ha que tenen un color més intens.
L'únic secret, que siguin ben fresques!
En temporada de garotes, molts restaurants de la Costa Brava ofereixen la Garotada al seu menú.

RESULTAT A TAULA
Un aperitiu amb gust de mar. Les heu de tastar!

Montse i Júlia