INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 manat d'espàrrecs de marge
2 ous per persona
Alls tendres i/o esquer tendre
Sal
Oli d'oliva verge extra
Julivert (opcional)
 
 
PREPARACIÓ I COCCIÓ

La tija dels espàrrecs és llarga, per a la truita utilitzarem la part més tendra. Si veieu el vídeo veureu com seleccionem la part tendra.
Rentem els espàrrecs i els tallem a trossos i reservem.
Tallem els alls i/o ceba tendra.

Posem oli en una paella, ho escalfem i coem els alls tendres amb la seva un parell de minuts a foc suau.
Afegim els espàrrecs, tapem i els deixem coure al nostre gust. Nosaltres els deixem en un punt grenyal.
En un bol, deixem els ous i hi afegim un punt de sal. Barregem la barreja d'espàrrecs, all i ceba tendra amb l'ou batut.
Posem una mica d'oli a la paella, escalfem i fem la truita al nostre gust.
Podem fer truites individuals o una compartida.


PER SABER MÉS
No us donem quantitats. Feu-la al vostre gust.
La part més llenyosa dels espàrrecs no la llencem, podem utilitzar-la per preparar brou de verdures.
Els espàrrecs tenen un gran poder diürètic i són molt rics en antioxidants i fibra prebiòtica que afavoreix la flora intestinal.
Si en aquesta època us ve de gust passejar pel bosc, aprofiteu i recolliu espàrrecs.

VIDEORECEPTA
Tortilla de espárragos silvstresLa recepta en 2 minuts

  

RESULTAT 
Un clàssic,  truita de temporada bona i saludable.      Bon profit!

Montse i Júlia