INGREDIENTS
4 ous
1 botifarra d'ou
Oli d'oliva verge extra
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Traiem la pell de la botifarra i la fem rodelles. La quantitat de botifarra és al gust.
Posem una paella amb una mica d'oli al foc.
Batem els ous, hi afegim poca sal i la botifarra tallada.
Quan l'oli és calent, hi aboquem la barreja i fem la truita.
PER SABER-NE MÉS
Els ous han de ser ben frescos. El punt de cocció de les truites és a gust de cadascú; però és millor que quedin sucoses per dins.
Tradicionalment, el dijous llarder ha estat sempre el primer dia de Carnestoltes. És tradició tastar la botifarra d'ou a més d'altres de semblants com la blanca o la negra, a qualsevol àpat del dia.
La truita, la podem fer amb botifarra d'ou o altres tipus de botifarra.
RESULTAT A TAULA
Una truita tradicional de la cuina catalana.
Montse i Júlia