INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
4 ous
1 manat d'alls tendres
Oli d'oliva verge
Sal
Unes branques de julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem els alls, tallem les arrels i les fulles més verdes. Deixem la part més tendra.
Els tallem a rodelles o al nostre gust.
Posem una paella al foc amb oli i fregim els alls a foc suau.
Batem els ous en un bol.
Retirem els alls de la paella i els afegim al bol dels ous batuts. Salem.
Incorporem unes branques de julivert picat.
Barregem l'ou, els alls i el julivert picat.
A la mateixa paella, amb l'oli calent, hi aboquem la barreja i fem la truita.

PER SABER-NE MÉS
Ingredients frescos i de qualitat, segur que surt boníssima.
El punt de cocció de les truites és molt personal. El millor és que quedin sucoses.

RESULTAT A TAULA
Una truita de temporada senzilla i exquisida. Ideal amb pa amb tomàquet i una amanida.

Montse