Truita d'alls tendres i botifarra negra.

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
4 ous
1 manat d'alls tendres
4 talls de botifarra negra
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Netegem els alls, tallem les arrels i la part més verda deixant la part més tendra. Els tallem a tires o a rodelles.
Tallem la botifarra a trossos petits i ho reservem.
Fem dues truites individuals. 
Posem una paella al foc amb oli i fregim els alls a foc suau. En un bol barregem dos ous amb la meitat dels alls i la botifarra. Afegim una mica de sal.
Quan l'oli és calent, aboquem la barreja a la paella i fem la truita.
Fem la segona truita de la mateixa manera.

PER SABER-NE MÉS
Ingredients frescos i de qualitat, segur les truites surten boníssimes.
El punt de cocció de les truites és a gust de cadascú. És millor que quedin sucoses per dins.

RESULTAT A TAULA
Una truita de temporada senzilla i exquisida. És ideal per acompanyar amb pa amb tomàquet i una amanida.

Montse i Júlia