INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de fettuccine a l'ou.
150 g de trompetes fresques
2 grans d'all
Julivert
1 bitxo
Oli d'oliva verge
Sal
Formatge parmesà
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem una olla amb aigua al foc. Quan l'aigua bulli afegim sal, un rajolí d'oli i els fettuccine. Deixem coure la pasta el temps que recomana el fabricant. Mentrestant preparem la salsa.
Per fer la salsa
Esbandim bé les trompetes, les escorrem i reservem.
Posem oli en una paella, hi afegim l'all ben picadet i el bitxo. Quan l'all sigui dauradet, afegim els bolets i els saltem a foc suau.
Abans de que es rebeguin tota l'aigua, fegim el julivert picat. No ens ha de quedar sec, si cal, afegim un parell de cullerades d'aigua de bullir la pasta. Deixem un parell de minuts i reservem.
Quan la pasta és cuita, l'escorrem i l'afegim a la mateixa paella, barregem i servim.
Acabem el plat amb formatge parmesà acabat de ratllar.
PER SABER-NE MÉS
Podem substituir les trompetes de la mort per altres tipus de bolets, com ara rossinyols, camagrocs, etc...També podem utilitzar trompetes seques. En aquest cas les deixarem hidratar amb aigua calenta 30 minuts.
VIDEORECEPTA
La recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Un altre plat mediterrani i una altra manera de gaudir dels bolets frescos! Que vagi de gust.
Montse