Rap amb rossinyols

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
1,5  kg de rap
25 g de mantega
Oli d'oliva verge extra
300 g de rossinyols
100 g de ceba
1 gra d'all 
1 cullerada de ratlladura de llimona 
1 fulla de sàlvia
1 tassa de cafè de nata líquida
Julivert trinxat
Sal
Pebre blanc mòlt
Nou moscada

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens retirin les pells, l'espina central del rap i ens facin lloms.
Els esbandim lleugerament i els deixem sobre paper absorbent.
Rentem els rossinyols, els esqueixem i reservem.
Tallem la ceba i l'all ben petits i reservem.
En una cassola hi posem la mantega, un raig d'oli i sofregim la ceba i l'all a foc suau fins que quedi ben confitat.
Afegim el rap salpebrat i els rossinyols.
Deixem coure lentament uns 15 minuts, fins que quedi sense suc.
Afegim la ratlladura de llimona i la fulla de sàlvia.
Incorporem amb la nata calenta, el julivert trinxat i nou moscada.
Continuem la cocció 5 minuts més.
Tastem el punt de sal i ja el tenim fet.
Decorem amb unes fulles de sàlvia.

PER SABER-NE MÉS
Aquest plat es pot fer amb altres tipus de bolets de carn consistent. 
Recepta de la Montse Prats de Blanes.

RESULTAT A TAULA
Un plat de peix delicat i elegant.

Júlia i Montse