INGREDIENTS
Molles petites
Farina
Oli
Sal
Llimona
Per acompanyar
Amanida
Pa amb tomàquet
PREPARACIÓ I COCCIÓ
A la peixateria demanem les molles sense cap ni tripa.
Les rentem i retirem la pell interior negre.
Salpebrem, amanim amb llimona i les enfarinem.
Posem una paella amb oli al foc i les fregim a foc moderat. Les enrossim pels dos costats.
Les anem posant en una plata amb paper de cuina perquè perdin l'excés d'oli.
Les servim ben calentes acompanyades de pa amb tomàquet i amanida.
PER SABER-NE MÉS
La molla fregida ens transporta a la infantesa, la mare ens les feia per sopar, un bon plat a taula per pocs diners.
La molla és un peix que no es conserva dies; pescada, comprada i menjada!
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Bona, econòmica i saludable. Típica cuina catalana als pobles de costa.
Montse i Júlia