Calamars a la planxa

INGREDIENTS
Calamars
All i julivert
Sal
Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Netegem els calamars, separem les potes i retirem l'interior. De la part superior de les potes, retirem els ulls i la boca. Això ens ho poden fer a la peixateria.
Marquem la part superior dels calamars amb talls sense acabar de tallar-los del tot.

Preparem una salseta d'all i julivert
Amb el morter, piquem un gra d'all amb una mica de sal i julivert, afegim un raig d'oli i ja la tenim llesta.

Escalfem la planxa
Pinzellem els calamars amb oli i els posem a la planxa ben calenta. 
Els calamars no han de coure gaire estona, només els marquem, fem un "tomba i tomba".

PER SABER-NE MÉS
L'èxit d'aquest plat és el calamar fresc, calamar de potera.

RESULTAT
Un plat de luxe, senzill, bo, fet en pocs minuts.

Montse i Júlia