INGREDIENTS
Calamars
All i julivert
Sal
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Netegem els calamars, separem les potes i retirem l'interior. De la part superior de les potes, retirem els ulls i la boca. Això ens ho poden fer a la peixateria.
Marquem la part superior dels calamars amb talls sense acabar de tallar-los del tot.
Preparem una salseta d'all i julivert
Amb el morter, piquem un gra d'all amb una mica de sal i julivert, afegim un raig d'oli i ja la tenim llesta.
Escalfem la planxa
Pinzellem els calamars amb oli i els posem a la planxa ben calenta.
Els calamars no han de coure gaire estona, només els marquem, fem un "tomba i tomba".
PER SABER-NE MÉS
L'èxit d'aquest plat és el calamar fresc, calamar de potera.
RESULTAT
Un plat de luxe, senzill, bo, fet en pocs minuts.
Montse i Júlia