INGREDIENTS
1 carbassó
Escalivada de pebrot, ceba i albergínia
Sal
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre molt
Salsa pesto
Flor de sal
PREPARACIÓ
Pelem el pebrot escalivat, el tallem a tires primes i en fem quadrats petits.
Fem el mateix amb l'albergínia, la ceba i ho posem tot en un bol.
Amanim amb oli d'oliva, sal i pebre.
Rentem el carbassó. Amb una mandolina o un pelador el tallem a làmines fines.
Les anem col·locant encavalcades en grups de 5. Tallem les puntes perquè quedi recte, tal com es veu al vídeo.
Posem al damunt l'escalivada i ho enrotllem.
Amb una espàtula ho posem al plat.
Amanim amb flor de sal i l'oli d'oliva.
Servim el caneló decorant el plat amb una línia de pesto.
PER SABER-NE MÉS
Recepta d'aprofitament. L'hem cuinat amb una resta d'escalivada i una resta de salsa pesto. Podem posar-hi la salsa que tinguem: olivada, una vinagreta. Etc.
Quan preparem l'escalivada, podem fer-ne més quantitat. Es guarda uns dies a la nevera i es congela molt bé.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat d'estiu vegà, vistós i boníssim.
Montse i Júlia