INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
1 préssec
1 alvocat
1 llimona
3 o 4 llagostins
Oli d'oliva verge extra
Sal
ESTRIS
1 cèrcol per emplatar
PREPARACIÓ
Rentem els llagostins, posem oli en una paella, els marquem, parem el foc i els deixem refredar.
Retirem el cap, reservem 2 trossos de cua per decorar. Els pelem, els obrim per la meitat, els retirem l'intestí, els tallem a daus petits i reservem.
Pelem el préssec, retirem el pinyol, el tallem a daus petits, el posem en un bol, i l'amanim amb sal i oli.
Partim per la meitat l'alvocat, i li retirem el pinyol. Amb una cullera retirem la polpa, tallem a daus petits, la posem en un bol, l'amanim amb sal i llimona i reservem.
Agafem el cèrcol i el posem al plat. Fem una bona capa de préssec, posem el llagostí i acabem amb l'alvocat.
Decorem amb la cua.
PER SABER-NE MÉS
Si no és temporada de préssec, podem preparar aquesta recepta amb mango.
VIDEORECEPTA
RESULTAT
Un plat de festa bo, vistós i fàcil de preparar.
Montse i Júlia