Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
Inici
ESDEVENIMENTS
Search
Raviolis de carbassa amb formatge de cabra
Arròs amb camagrocs
Canelons de peix de la Montse
Canelons de carbassó i pastanaga
Fideus a la cassola
Espaguetis al Roquefort
Canelons de la Juanita
Fettuccine amb trompetes de la mort
Arròs de peix de l'àvia Francisca
Macarrons de l'avia Francisca
Macarrons Cristina
Casarecce amb calamars de potera
Amanida de fusilli
Orecchiette amb bròcoli
Arròs de canada negra de l'Àngela Marroi
Tallarines amb musclos de l'Angela Marroi
Arròs amb verdures
Pasta al pesto
Amanida de quinoa amb poma, prunes i rocafort
Farfalle amb carbassó de la Conca de la Tordera i tonyina
Canelons d'estiu
Fettuccini amb carxofes i tomàquets secs
Espaguetis amb albergínies
Tortiglioni a la romana
Tortiglioni exprés
Casarecce aglio olio e pepperoncino
Tagliatelle als tres formatges amb sàlvia
Fideuada amb canada i gamba vermella de Blanes
Amanida de fusilli amb mozzarella marinada
Canelons de calet
Tagliatelle amb tomàquet del Pla de Grau i alfàbrega
Arròs d'en Navarro
Espaguetis amb tonyina i salsa de tomàquet, o llampuga pels pescadors.
Arròs negre amb sèpia i carxofes
Pasta amb trompetes de la mort
Arròs a la cassola amb llagosta
Espaguetis d'estiu
Rossejat de pescadors
Paella per a 20 persones
Ranxo mariner de l'Estelada
IDEES PER A L'ESTIU