Raviolis de carbassa amb formatge de cabra

Arròs amb camagrocs

Canalons de peix

Canelons de carabassó i pastanaga

Fideus a la cassola

Espaguetis al roquefort

Canelons de Sant Esteve

 

Arròs de l'àvia Francisca

Pasta amb calamar

Amanida de pasta

Orecchiette amb broccoli

Tallarines amb musclos de l'Angela Marroi

Arròs amb verdures

Fettuccine al pesto

Amanida de quinoa

Farfalle de carbassó

 Camelons d'estiu

Fettuccine amb carxofes i tomàquets secs

Espaguetis  amb albergínies

Casarecce  aglio olio e pepperoncino

Tagliatelle als tres formatges amb sàlvia

Fideuada de canada i gamba

Amanida de tirabuixons amb mozzarella marinada

 Canelons de peix

Tagliatelle amb tomàquet del Pla de Grau i alfàbrega

Arròs amb sipia rap i gambes

Arròs negre amb sípia i carxofes

Pasta amb trompetes de la mort

 Arròs amb llagosta

Espaguetis Júlia

Rossejat de pescadors

Paella per  a 20 persones

Fent ranxo a l'Estelada