INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de tortiglioni
1 cullerada d'oli d'oliva verge
sal
Per a la salsa:
100 g de cansalada fumada
200 ml de nata líquida per cuinar
300 g de pèsols (poden ser congelats)
Sal
Pebre (opcional)
PREPARACIÓ
Posem l'olla a escalfar, quan bulli, afegim un grapadet de sal, una mica d'oli i coem la pasta al dente (el temps que ens indiqui el fabricant). Mentre es cou la pasta, preparem la salsa.
Preparació de la salsa:
Tallem la cansalada ben petita, la passem per una paella gran; un cop estigui cruixent, afegirem la crema de llet i el pèsols. Ho deixem coure lentament fins que els pèsols siguin cuits. Salpebrem.
Un cop cuita la pasta, l'escorrem i la posem a la paella on tenim la salsa, li donem un parell de tombs i barregem bé. El plat ja està llest per servir. Opcionalment hi podem posar formatge parmesà al damunt.
PER SABER-NE MÉS
Si fem servir pèsols congelats, els podem afegir directament sense descongelar.
RESULTAT
Un plat ràpid i nutritiu que podem tenir llest en pocs minuts.
Montse i Júlia