INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
300 g d'espaguetis
200 g de formatge feta
300 g de tomàquet madur
Alfàbrega fresca
Sal
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt
PREPARACIÓ
Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Tallem el formatge feta a daus.
Rentem els tomàquets, els pelem i els fem a daus.
Piquem les fulles d'alfàbrega.
En un bol posem el formatge, els tomàquets, l'alfàbrega i ho cobrim amb l'oli. Ho entrem a la nevera.
Servim la pasta acabada de fer i afegim aquest guarniment per sobre, fred de nevera.
PER SABER-NE MÉS
Podem preparar el guarniment amb temps i tenir-lo a la nevera. Hi podem afegir a més del pebre, altres herbes aromàtiques al gust. També serveix en altres amanides.
RESULTAT A TAULA
Ràpid, fàcil, bo i fresc. Plat de pasta a temperatura ambient. Que vagi de gust!
Júlia i Montse