Espaguetis Júlia

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

300 g d'espaguetis
200 g de formatge feta
300 g de tomàquet madur
Alfàbrega fresca
Sal 
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt

 

PREPARACIÓ

Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant. Mentrestant, tallem el formatge feta a daus, rentem els tomàquets, els pelem i també els fem a daus.
Piquem les fulles d'alfàbrega. En un bol posem el formatge, els tomàquets, l'alfàbrega i ho cobrim amb l'oli. Ho entrem a la nevera.
Servim la pasta acabada de fer i  afegim aquest guarniment per sobre, fred de nevera.

PER SABER-NE MÉS

Podem preparar el guarniment amb temps i tenir-lo a la nevera. Hi podem afegir a més del pebre, altres herbes aromàtiques al gust. També serveix en altres amanides. 

RESULTAT A TAULA

Ràpid, fàcil, bo i fresc. Plat de pasta a temperatura ambient. Que vagi de gust!

Júlia i Montse