INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
250 g de carn picada de porc i vedella
500 g de macarrons
1 llauna petita de paté
3 cebes grosses
3 grans d'all
1 pebrot verd
400 g de tomàquet natural triturat
2 culleradetes de sucre
Sal
1 raig de llet
Formatge ratllat
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Piquem els alls, les cebes i el pebrot verd.
Ratllem el tomàquet.
En una cassola sofregim la ceba i els alls uns minuts.
Incorporem el pebrot i coem fins que sigui ros.
A continuació afegim el tomàquet i una mica de sucre per l'acidesa. Si utilitzem tomàquet en conserva, no cal afegir sucre.
Quan tenim el sofregit fet, tirem un raig de llet, ens quedarà com un puré.
A continuació incorporem la carn picada, el paté i acabem de coure.
Tastem i rectifiquem de sal. Ja tenim la salsa a punt.
Mentrestant bullim els macarrons, seguin les instruccions del fabricant.
Afegim a l'aigua de bullir-los un raig d'oli perquè no s'enganxin. Un cop cuits, els escorrem, els passem per aigua freda i els barregem amb el sofregit a la mateixa cassola.
Els servim amb formatge ratllat.
PER SABER-NE MÉS
Podem fer el doble del sofregit i congelar la meitat per fer un altre dia.
LA RECEPTA EN UN MINUT
RESULTAT A TAULA
Un clàssic dels petits de casa, i pels que no ho som també.
Montse