Tortiglioni exprés

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES


600 g de tortiglioni
2 grans d'all
1 cullerada de tàperes
1 pot de tomàquet triturat natural
100-150 g de tonyina en conserva
1 culleradeta d'orenga sec
Sal
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt
10 olives negres
100 g de formatge parmesà acabat de ratllar

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ


Posem una olla amb aigua al foc i quan comenci a bullir hi tirem una cullerada de sal. Seguidament  hi afegim la pasta i la deixem coure el temps que ens indiqui el fabricant. Mentre la pasta es cou, preparem la salsa. Posem oli en una paella i  enrossim els alls laminats. Després, hi afegim el tomàquet i l'orenga; un cop cuit, incorporem les tàperes. Salpebrem i deixem coure 5 minuts i abans d'acabar, afegim la tonyina esmicolada.
Un cop cuita la pasta, l'escorrem i la barregem amb la salsa. Posem al damunt el parmesà ratllat.

 

PER SABER-NE MÉS


Els hem anomenat exprés perquè són ràpids de fer. Els ingredients solen ésser a tots els rebosts.  És un plat ideal per improvisar un àpat i tenir èxit. El podem fer amb qualsevol tipus de pasta.

 

RESULTAT A TAULA
Un plat  de pasta socorregut. Què vagi de gust!

Montse i Júlia