INGREDIENTS
36 unitats de pasta xinesa Wantan
250-300 g de carabassa
100 g de formatge de cabra
2 cullerades de formatge parmesà ratllat
1 cullerada de sucre morè, opcional
Sal
Pebre
Comí
Oli
Mantega
Pinyons
.
PREPARACIÓ I COCCIÓ
En una plata de forn folrada amb paper vegetal, posem la carbassa tallada a daus d'1 o 2 cm, tapada amb paper d'alumini.
La coem al forn a 180 ºC uns 30 minuts.
Un cop cuita, l'aixafem amb una forquilla i la barregem amb el formatge de cabra i el formatge parmesà ratllat, per fer el farcit. Afegim pebre al gust i salem amb precaució, els formatges ja porten sal.
Muntem els raviolis
Preparem el quadrat de pasta Wantan, mullem els costats perquè s'enganxin i posem a cada placa una mica de farcit.
Donem forma de quadrat. Coem els raviolis amb aigua i sal, els retirem i els posem a la safata de servir. En una paella fonem una mica de mantega amb un fil d'oli, afegim els pinyons torrats prèviament i donem un parell de voltes. Ho escampem per sobre dels raviolis i acabem amb el formatge parmesà.
PER SABER-NE MÉS
Podem substituir la pasta Wantan per 18 plaques de lasanya precuinada o pasta fresca per lasanya. Amb la pasta Wantan és més fàcil. Si utilitzem plaques de lasanya, hem de seguir les instruccions del fabricant.
RESULTAT A TAULA
Podem preparar una part del plat amb antelació. Podem torrar els pinyons, fer el farcit i, a l'últim moment, coure els raviolis. Un plat de pasta original, diferent.
Recepta de l'Espai Boisà.
Montse