INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
350 g d'espaguetis
Oli d'oliva verge extra
Sal
50 g formatge parmesà ratllat
Per a la salsa
200 ml de nata líquida per cuinar
10 g de mantega
Sal
Pebre
100 g de formatge Roquefort
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Per fer la salsa
Mentre la pasta es cou, preparem la salsa.
En una paella posem el formatge, la mantega, la nata, la sal (amb moderació, el Roquefort ja és salat) i el pebre.
Anem remenant fins que quedi una salsa cremosa i espessa .
Per bullir la pasta
Posem a escalfar aigua en una olla i quan comenci a bullir, hi afegim la sal, els espaguetis i tapem l'olla.
Al cap d'un minut remenem perquè no ens quedin enganxats i tornem a tapar l'olla.
Deixem coure el temps que indica el fabricant.
Un cop la pasta cuita, l'escorrem, la barregem amb la salsa i servim amb una mica de formatge parmesà ratllat al damunt.
LA RECEPTA EN UN MINUT
PER SABER-NE MÉS
Opcionalment, podem posar una mica de brandi, en aquest cas l'afegirem després del formatge i la mantega, el deixarem evaporar i seguidament afegirem la nata.
La salsa d'aquest plat la podem utilitzar per a altres plats, com ara l'entrecot al Roquefort, les endívies ...
RESULTAT A TAULA
Aquest és un plat ràpid, fàcil i que agrada a tothom.
Montse