MES DE NOVEMBRE

El passat divendres 3 de novembre, vam cuinar en directe el darrer showcooking de la campanya “Vine a la plaça” ( Vine al mercat).
A causa del temporal marítim d'aquests darrers dies, no vam poder cuinar peix.
Els plats cuinats van ser:
Amanida de banyons (mongeta verda)
- Moniatos fregits.

Tot i el vent i fred, moltes persones es va acostar per tastar els plats.

 

Us deixem un petit vídeo del Showcooking de la jornada  

 

Moltes gràcies a totes les persones que han participat i col·laborat en aquesta campanya, organitzada per l'Ajuntament de Blanes, per promocionar el producte local.

 

 

 

MES D'OCTUBRE

 6 d'octubre  al mercat de Mas Enlaire! S'ha acabat tot!

 Us deixem un petit vídeo de la jornada  
  

Hem cuinat:
  

- Botifarra amb samfaina
- Hummus de cigrons 

 

 

 

 

MES DE SETEMBRE

 Un cop més ha estat tot un èxit! S'ha acabat tot!

 Us deixem un petit vídeo de la jornada

  Hem cuinat:
  

Sopa freda de tomàquets de Blanes amb pastanaga, api, poma i un toc de menta.

- Bunyols de sardines o de seitons de Blanes, acompanyats d'amanida de patata amb tomata, ceba i una salsa d'all i julivert.

 

 

 

MES D'AGOST

Ha estat tot un èxit! S'ha acabat tot!

Hem cuinat:

El Gaspatxo de la Vanessa, un gaspatxo suau, sense all i sense pa.

- Molles de Blanes arrebossades

 

MES DE JULIOL

Us deixem un petit vídeo de la jornada 

El dia 7 de juliol, a la plaça de la fruita i verdura, des de les 11 h fins a les 13.30 h es va fer un tastet gratuït i vam cuinar en directe.

Us deixem les receptes: 

Sardines escabetxades amb albergínia

Amanida tradicional de tomàquet i ceba

 

 

MES DE JUNY
 

Dia 2 de juny, al mercat de Mas Enlaire de Blanes. Des de les 11 h a 13:30 h es va fer un tastet gratuït i vam cuinar en directe.

Us deixem un petit vídeo de la jornada (Cliqueu sobre la imatge)

També us deixem les receptes:

Canades de Blanes amb pebrot i ceba (Veure la recepta)
Amanida de fruites.   (Veure la recepta)