MES DE NOVEMBRE
El passat divendres 3 de novembre, vam cuinar en directe el darrer showcooking de la campanya “Vine a la plaça” ( Vine al mercat).
A causa del temporal marítim d'aquests darrers dies, no vam poder cuinar peix.
Els plats cuinats van ser:
- Amanida de banyons (mongeta verda)
- Moniatos fregits.
Tot i el vent i fred, moltes persones es va acostar per tastar els plats.
Us deixem un petit vídeo del Showcooking de la jornada
Moltes gràcies a totes les persones que han participat i col·laborat en aquesta campanya, organitzada per l'Ajuntament de Blanes, per promocionar el producte local.
MES D'OCTUBRE
6 d'octubre al mercat de Mas Enlaire! S'ha acabat tot!
Us deixem un petit vídeo de la jornada
Hem cuinat:
- Botifarra amb samfaina
- Hummus de cigrons
MES DE SETEMBRE
Un cop més ha estat tot un èxit! S'ha acabat tot!
Us deixem un petit vídeo de la jornada
- Sopa freda de tomàquets de Blanes amb pastanaga, api, poma i un toc de menta.
- Bunyols de sardines o de seitons de Blanes, acompanyats d'amanida de patata amb tomata, ceba i una salsa d'all i julivert.
MES D'AGOST
Ha estat tot un èxit! S'ha acabat tot!
Hem cuinat:
- El Gaspatxo de la Vanessa, un gaspatxo suau, sense all i sense pa.
- Molles de Blanes arrebossades
MES DE JULIOL
Us deixem un petit vídeo de la jornada
El dia 7 de juliol, a la plaça de la fruita i verdura, des de les 11 h fins a les 13.30 h es va fer un tastet gratuït i vam cuinar en directe.
Us deixem les receptes:
- Sardines escabetxades amb albergínia
- Amanida tradicional de tomàquet i ceba
MES DE JUNY
Dia 2 de juny, al mercat de Mas Enlaire de Blanes. Des de les 11 h a 13:30 h es va fer un tastet gratuït i vam cuinar en directe.
Us deixem un petit vídeo de la jornada (Cliqueu sobre la imatge)
També us deixem les receptes:
Canades de Blanes amb pebrot i ceba (Veure la recepta)
Amanida de fruites. (Veure la recepta)