Català
Castellano
Search
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
XEFS Km0
Escriu part del títol
Mostra #
5
10
15
20
25
30
50
100
Totes
Patates a la cassola
Patates al microones
Patates farcides amb bacallà
Paté d'albergínies, baba ganoush o mutabal
Peix al forn
Peix espasa amb menta, julivert i llimona
Peres de Girona amb vi i espècies
Peres de Girona al vi
Pèsols de Blanes amb ous durs
Pèsols de Blanes amb ceba tendra i pernil ibèric
Pesto amb alfàbrega i julivert
Pesto clàssic
Peus de porc amb bolets de la Tia Rosita
Peus de porc amb carxofes del Delta de la Tordera
Pinxo de carxofa amb musclo escabetxat
Pinya amb llima i mel
Piruletes amb tomàquet sobrassada i formatge
Plat de verema
Plum cake de xocolata
Polla o cap roig i panegal a l'espatlla
Pàgina 19 de 26
14
...
16
17
18
19
...
21
22
23
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES
ENTRANTS I APERITIUS
CARN
LLEGUMS I VERDURES
MARISC
PEIX
PASTA I ARRÒS
POSTRES I DOLÇOS
OUS
SOPES I CREMES
IDEES PER A SOPARETS D'ESTIU
IDEES PER LES FESTES
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU