Català
Castellano
Alternar navegació
AMANIDES
Amanides d'estiu
ENTRANTS I APERITIUS
Entrants i aperitius d'estiu
CARN
PEIX
Quaresma
MARISC
PASTA I ARRÒS
LLEGUMS I VERDURES
OUS I TRUITES
SOPES I CREMES
Gaspatxos, cremes i hummus
POSTRES I DOLÇOS
Bunyols
Coques de Santa Teresa
Mones
Tortells
Panellets, Castanyes i moniatos
Pastissos
Pa de pessic
Mones de Pasqua
PA I MASSA MARE
RECEPTES A/Z
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
QUI SOM
CONTACTAR
ESDEVENIMENTS
Entrants per la revetlla
Estàs aquí:
Inici
0
1
2
3
4
5
6
Search
Ultimes receptes publicades
Seitons de Blanes arrebossats amb pa ratllat
Bacallà amb tomàquet
Figues amb mató i mel de Marimurtra
Tomàquet fregit, de la Loreto
El Flam d'ou, de la tia Cati
Albergínies en conserva
Carpaccio de tomàquet i cogombre
Canades de Blanes amb pebrots i ceba
Crema de carbassó
Ales de pollastre amb salsa teriyaki
Visita a Can Saleta (Tordera)
Llenguado de Blanes a la Meunière
Serviola al forn amb llimona
Serviola, peix llimona de Blanes al forn amb patates
Arròs de llobregant
Albergínia confitada amb pesto de tomàquet i burrata
Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric
Serviola de Blanes amb escabetx lleuger Chardonnay
Calamars farcits, de l'àvia Francisca
Canelons d'estiu